Бекітемін:
мектеп директоры
_____________ .......................................
Оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету жөніндегі 2020-2021 оқу жылына арналған іс-шаралар жоспары
Есептік нөмірі |
Атқарылатын іс-шара |
Мерзімі |
1 |
Сынып жетекшілерімен "оқушылардың ыстық тамақ қабылдауының реті", "тегін тамаққа тізім жасау" жөнінде кеңес өткізу |
Тамыз-қыркүйек |
2 |
Оқушылардың жеңілдетілген санатқа жататынын растайтын құжаттарды жинау. Ата-аналарға тегін тамақ туралы ақпарат беру |
Қыркүйек |
3 |
Тегін тамақтану туралы сұрақтар бойынша әлеуметтік қорғау, қамқоршылық пен қорғаншылық органдарымен бірігіп жұмыс жасау |
Жыл бойы |
4 |
Тегін тамақтану және есеп тапсыру үшін сынып жетекшілеріне арналған ақпараттық парақшалар |
Тамыз-қыркүйек |
5 |
Асханадағы тамақтанатын оқушылардың тамақтану кестесі және мұғалімдердің асханадағы кезекшілік кестесін бекіту |
Қыркүйек |
6 |
Сынып жетекшілерінің ыстық тамақпен қамтылатын оқушылар жөнінде жиналыс өткізу. Сынып жетекшілері ата-аналарға ақпарат беру
|
Қыркүйек |
7 |
Мектептегі тамақтануды ұйымдастыру туралы директор жанындағы кеңесте талқылау
|
Қыркүйек |
8 |
Мектептің 2020-2021 оқу жылы, ата-ана жиналысында " Тамақтану" туралы талқылау, тамақтану туралы ата-аналарға жеке кеңес беру. Ата-аналарды жыл бойы жиналысқа қатыстыру
|
Жыл бойы |
9 |
Тамақтану жөніндегі комиссия отырысында 1-11 сыныптардың сынып жетекшілерімен төмендегі сұрақтарды талқылау: -оқушыларды ыстық тамақпен қамту; -жұқпалы аурулардың алдын-алу; -санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтау.
|
Қараша, ақпан |
10 |
Мектеп комиссиясының тамақтандыру жұмысын ұйымдастыру(мұғалімдер,ата-аналар)
|
Жыл бойы |
11 |
Мектеп әкімшілігі асхана жұмысына күнделікті бақылау жүргізу, мақсатты тақырыптық тексерулер жүргізу
|
Жыл бойы |